Kevadine kudum

Tõsta tuju kauni kevadise kudumiga. Nädala lõpuni kõik kudumid topelt kliendisoodustusega. Piltide vaatamiseks kliki uudise avakuval. Rõõmsat meelt, kevad ei ole kaugel!

Uued püksid

Kevadele vastu uute pükstega! Saabus Laurie ja Robelli varakevadine kollektsioon. Piltide vaatamiseks kliki uudise avakuval.

Algas uus hooaeg!

Kevadhooaja kollektsioon täieneb iga nädalaga. Ootame tutvuma. Vaata pilte rubriigis KEVAD 24. Endiselt on sügis-talvine kollektsioon 30% soodsam. Lisaks tavapärased kliendisoodustused.

Head aastalõppu!

Soovime oma headele klientidele ilusat aastalõppu ja anname teada, et kogu sügis-talvine kollektsioon on nüüd 30% soodsam. Lisaks kehtivad kliendisoodustused. Kauplus on avatud tavapärastel aegadel.

Sätime pidulikumaks

Pidulikumaks puhuks leiad isikupärase ja stiilse kleidi või kostüümi Tia, Molly-Jo ja Sahara kollektsioonist. Piltide vaatamiseks kliki uudise avakuval.

Sügiskollektsioon täienes

Saabus palju uut ja huvitavat. Laurie, Anna Montana ja Robelli püksid. GabriellaK, Skovhuusi ja MXO mantlid-pluusid-kudumid. Piltide vaatamiseks kliki uudise avakuval.

Mantlid

Sügis võtab võimust. Aeg üle vaadata Armanda sügismantlite kollektsioon. Piltide vaatamiseks kliki uudise avakuval.

Dolcezza

Saabus Dolcezza varasügisene kollektsioon. Endiselt isikupärane ja värvikas. Vaata pilte rubriigis Sügis 2023 ja tule vali oma välja.

Uus hooaeg läheneb

Teeme ruumi uuele hooajale. Juuli lõpuni kevadsuvine kollektsioon 40% soodsam. Kasuta võimalust. Kohale on jõudnud ka esimesed “sügisekuulutajad” Dolcezzalt. Piltide vaatamiseks kliki uudise avakuval.

Pükste sooduspakkumine

Ilusat kevadet! Nädala lõpuni kõik püksid kahekordse kliendisoodustusega. Brände, mudeleid, värve ja materjale igale maitsele. Vaata pilte rubriigis Kevad 2023.

Ostukorv
Scroll to Top